Lidt om QSL-centralen fra nr. 3 97.
Index over artikler
Der har i et stykke tid været en del uro omkring vores QSL-central, ikke at centralen ikke har virket, mere at der har været lidt uoverensstemmelse med vores forventning og så den service vi fik fra QSL-centralen. Så derfor denne lille redegørelse.
Jeg vil derfor begynde med noget helt andet. Det hænder jo af og til, at det kan lette forståelsen, ved at gå en omvej. Som sagt så gjort, OZ2ADC og undertegnede drog ud på en færd, der havde Odense som mål. Det var så heldigt, at EDR havde 70 års jubilæum, så kunne vi slå to fluer på en gang.
Det var en udmærket tur, vi fik et indtryk af hvordan man arbejder et sådant sted og her kommer QSL-centralen ind i billedet. Som omtalt ovenfor har vi jo nogle problemer med Call der mangler og Call der ikke er i OZ9HBO regi mere. Selv efter at jeg havde sendt en komplet liste med alle vore medlemmer, kunne man ikke finde ud af det, så vi måtte hele registeret igennem, for at få det ordnet. DET SKULLE KØRE NU.
Det eneste der kan være galt er, at vedkommende ikke er medlem af EDR eller får sine kort sendt direkte.
Det er således, at medlemmer der ikke er medlem af EDR, også kan benytte QSL - centralen ved at indbetale et gebyr fastsat af EDR`s hovedbestyrelse.
QSL-kort fra centralen sendes sidste uge i januar, marts, maj, juli, september og november.
Kort til udlandet sendes i februar, april, juni, august, oktober og december. Se i øvrigt opslag i klubben.
Vy 73 de OZ1JMO Anker.

3. kvartal 1997-1JMO