EDR Holstebro
EDR Holstebro
Startside
Aktiviteter
Klubben
Packet
Projekter
Arkiv
Lydsiden
Feedback
Link
50 års jubilæum

Som meddelt i sidste OZ kunne vi i OZ9HBO fejre vort 50 års jubilæum d. 3. Feb. 2000. Der skete så det, at en hel del af vore medlemmer blev syge og måtte holde sengen. Vi nåede dog at holde åbent hus, hvor vi kunne hilse på gode venner og bekendte fra nær og fjern.
Der var ca. 75 - 80 mennesker mødt (det er næsten umuligt at få et nøjagtigt antal, egentlig er det jo heller ikke det det drejer sig om). Jeg vil hermed på klubbens vegne sige alle tak for fremmødet og tak for alle hilsner og gaver. Tak alle sammen.

Åbenthus den 3. februar 2000.
Åbenthus den 3. februar 2000.

Lørdag den 5. februar kunne klubbens medlemmer med xyl/yl'er og specielt indbudte gæster fejre klubbens 50 års jubilæum på Vilhelmsborg Kro. I alt 31 var mødt op denne lune vinteraften, og stemningen var fra starten fin. Der var enkelte afbud, da sygdomsbølgen var begyndt at hærge.

Menuen så således ud:

Velkomstdrink.

Forret: Laksecocktail med hellefisk, rejer, laks m.m. samt hvidvin.

Hovedret: Helstegt oksefilet med grønt, hvide kartofler m.m. samt rødvin.

Dessert: Issymfoni med portvin eller sherry.

Formand OZ2ADC, Leif bød velkommen og kunne glæde sig over, at så mange kunne afse tid til at fejre klubbens runde jubilæum. Kom igennem en del af årenes begivenheder og kunne runde af med, at det var et sundhedstegn, når en klub kommer op på 50 år. I de forløbne år har vi set mange klubber komme og gå uden tilnærmelsesvis at være i nærheden af de mange år, som OZ9HBO har været på banen.

Kredsformand for kreds 7, OZ1ENY, Ruben havde også pæne ord med til klubben og kunne overrække EDR's vimpel til OZ2ADC, Leif. Denne vimpel kræver som sagt 50 års klubarbejde, så vi må værne om den.

Ruben OZ1ENY (til højre) overrækker EDR vimpel til OZ9HBO, OZ2ADC tager imod.
Ruben OZ1ENY (til højre) overrækker EDR vimpel til OZ9HBO, OZ2ADC tager imod.

HB-medlem OZ5KM, Keld Majland, viste klubben den ære, at være med til at fejre vort jubilæum, tak for det. Han havde en lille overraskelse med i ærmet, som han ville delagtiggøre forsamlingen i. Det gik i al korthed ud på, at han ville sige nogle pæne ord til klubbens stifter, OZ7L, Johannes og kunne - med nogle års forsinkelse - fæstne EDR's guldnål på jakkerevers'et af en synligt rørt Johannes.
Fra klubben skal lyde et stort tillykke til Johannes med nålen.

Keld OZ5KM (til højre) overrækker EDRs guldnål til Johannes OZ7L
Keld OZ5KM (til højre) overrækker EDRs guldnål til Johannes OZ7L

Klubbens første formand - også Johannes - gjorde stor lykke, da han før kaffen kunne bede de tilstedeværende om at undlade at føje en streg på regnskabet over drikkelse, så det var - som man siger på vestjysk - ikke en tør kop kaffe. Vi siger mange tak til Johannes for dette.

Mon ikke jeg har husket at sige tak til alle, ellers er der hermed gjort. Det var en hyggelig aften, som godt kunne gentages. Der er blot en ulempe ved det, det varer for længe før der er gået 50 år.

OZ1JMO

Hosted by: Mira Internet