EDR Holstebro
EDR Holstebro
Startside
Aktiviteter
Klubben
Packet
Projekter
Arkiv
Lydsiden
Feedback
Link
2m NAC, Præstbjerg 5. oktober 2010

DF9IC you are 55 from JO46FH! NAC-contesten er i fuld gang fra Præstbjerg rasteplads, hvor mandskabet denne aften er OZ6SV, Svend, OZ1JMO, Anker, OZ1HQL, Arne og OZ1EUO, Leif. Svend kan putte endnu en qso i loggen og sige 787 km – ikke så ringe endda.

Der er lunt og rart i campingvognen denne aften, og man kan ikke forestille sig den hektiske aktivitet, der er gået forud. Der er mange ting, der skal passe sammen, og vor faste følgesvend, Murphy, har heller ikke skånet os denne gang. Således har vi måttet tage antennen ned på grund af problemer med rotoren. Også det blev klaret. En manglende strømforsyning blev fikset ved, at Anker måtte tilbage til byen og hente en sådan! Og der er jo immervæk 15 kilometer ind til Holstebro.

Præstbjerg Naturcenter ligger ved hovedvej A11 og udgør et fascinerende natursceneri på ikke færre end 176 ha med bl.a. skove, lyngarealer, sø og å. Vi holder til på Præstbjerg rasteplads i den sydvestlige del af området med en fantastisk udsigt, der somme tider giver mulighed for at se en kredsende musvåge eller en ræv, der muser. Mod sydvest kan vi se over til kirketårnet i Ørnhøj, og længere mod sydvest ligger Tim – kendt fra romanforfatteren Carit Etlar og en af dennes figurer: Madsalune.

Svend, der ved alt om teknik, Arne, der løser alle praktiske problemer, Anker, der bl.a. skriver de mange qsl-kort, vi må af med på grund af de mange forbindelser, og Leif, der hvad angår det praktiske har det som det tredje hjul til en gig, kan pakke sammen og glæde sig til næste gang.

OZ9HBO vil gerne sige tak til OZ2KMP, Karsten og hans far, der lagde vejen forbi Præstbjerg for at give en hånd med.

Vy 73s
OZ1EUO
Hosted by: Mira Internet