EDR Holstebro
EDR Holstebro
Startside
Aktiviteter
Klubben
Packet
Projekter
Arkiv
Feedback
Link
Jota 99

Birkegruppen Stoholm deltog for første gang i JOTA. Vi fik hjælp af OZ2KMP, OZ3AFT samt OZ3MC, der lagde udstyr og husrum til formålet.
Der blev lyttet til åbningstalen på 80 meter, kørt samtaler med danske stationer og udvekslet SSTV. Samtaler over længere distance blev afviklet på 20 meter.


SSTV billede modtaget på 80 meter.

Vi chattede også på internettet, hvilket havde stor interesse hos spejderne. her var de fri for mikrofonskrækken. Det var de også på VHF, hvor de kunne snakke mere flydende med de nærmeste JOTA stationer.
På VHF havde vi et lille løb, hvor 2 hold skulle lede hinanden rundt i området for at finde poster, dette foregik ved hjælp af kort og kompas.
Udover radioaktiviteterne, som spejderne i alderen fra 12 - 20 år deltog meget aktiv i, bød weekenden på overnatning i telt, madlavning, natløb, sang, spil og hygge. Det var 34 timer med stor aktivitet, og absolut en gentagelse værd, for det var spændende og sjovt at snakke med danske og udenlandske spejdere om noget "fornuftigt" nemlig spejder. Dette var en af weekendens positive bemærkninger blandt mange andre.

Brikegruppen Stoholm OZ3MC/J

Hosted by: Mira Internet