EDR Holstebro
EDR Holstebro
Startside
Aktiviteter
Klubben
Packet
Projekter
Arkiv
Lydsiden
Feedback
Link
Status på nyt klublokale marts 2011

En lille rapport om hvad der er sket her i de første par måneder af 2011

Det tog sin begyndelse kort efter nytår. Jeg blev ringet op og spurgt om jeg kunne låse et par døre op oppe i vort lokale, der var en der skulle læse varmen af. Ved den lejlighed erfarer jeg, at der er et eller andet der kunne tyde på, at vi ikke kan bliver i de lokaler. I klubben tager vi en snak om tingene, men slår os til tåls med, at vi jo altid har 6 måneders opsigelse, så vi når sikkert det vi skal nå alligevel. På et tidspunkt hen i januar bliver vi alligevel enige om, at vi hellere må høre om hvad der er op og ned i denne sag. Jeg får så en tid til en snak om problemet hos Kultur og Fritid, der har været så venlige at hjælpe os med at finde lokalet, så de må vel vide noget om hvordan sagen stiller sig for os.

Jeg blev så henvist til en fra bygningsadministrationen. Vi fik en snak om tingene og det viste sig, at det var som der havde været tale om. På grund af ikke forudsete vandskader i den nye arena, havde der simpelthen ikke været tid til at beskæftige sig med andre ting. For det andet stod han med et stykke papir med klubbens adresse, som var klar til at blive skrevet på og dernæst sendt. Nu var jeg så kommet, så sparede do trods alt portoen. Årsagen til det hele er kort fortalt, at skolen i Måbjerg ha elever der lider af ADHD hvilket gør, at de skal have special undervisning i nogle tilfælde hvor der kun kan være en elev pr. lærer. Det gør, at nogle elever bliver kørt til Herning hver dag for at få undervisning. Skolen har så ønsket at overtage lokalerne hvor vi er, så kan de undgå at skulle betale et eller andet antal hundrede tusinde kr. til transport frem og tilbage til Herning. Det var vi i klubben med på at spare Holstebro kommune for den udgift. Så langt så godt.

Vi var 4 personer, der tog ud for at få vort nye lokale præsenteret. Jeg må her sige, at vi blev positivt overrasket. Det er et lokale der har været brugt som mødelokale og undervisningslokale. Samlet set er det noget større end det vi har haft på skolen. Mulighederne for at få en ordentlig antenne sat op er væsentlig bedre her end de tilsvarende også på skolen, så alt i alt ”det er ikke. Så ringe endda”, når vi så tager med, at betingelserne for at lej det er de samme som vi havde på skolen.

Efter endt arbejde med at pakke alt ned og få det flyttet er vi så havnet på vor nye QTH. Her venter så et næsten lige så stort arbejde med at pakke ud og få indrettet lokalet så vi kan ”føle os hjemme”. De næste klubaftener vil helt sikkert beskæftige sig en hel del med dette emne, så programmet de næste torsdage kan vi roligt sætte optaget ved.

OZ1JMO Anker
Hosted by: Mira Internet